ALLT SKA BORT..

Fiskeprylar.nu och KAGAB Sverige AB har lagts "vilande" och alla återstående artiklar, inventarier, demoprodukter och kontor/butiksartiklar säljes!

Nu är det hög tid att fynda!

I vår e-handel finns kategorier för samtliga produkter vi ser ett behov i att avyttra. Fiske, värmepumpar, kontorsställ, stolar, skrivare, pallyftare, kartonger, dammsugare etc. Är du intresserad av att köpa hela restpartiet med fiske så kan vi självklart räkna på det och ge ett attraktivt pris. Även domännamnet fiskeprylar.nu inkl allt reklammaterial (tejp, papper, logga etc)  och denna e-handel är till salu om intresse finns. Tveka inte att ta kontakt om du eller ditt företag är intresserade av något specifikt. Är öppen för förslag!

Alla order, frågor och beställningar sker via vår e-handel här online, du kan hämta och betala med swish på plats efter ök om tid, eller få varan hemskickad bortsett från de som är väldigt skrymmande, info om vilka som kan skickas och inte finns i vår e-handel. Är du intresserad av att titta på en vara innan du köper den är du välkommen att kontakta oss innan så bestämmer vi träff.

Lokalen där KAGAB Sverige AB haft sitt säte kommer att stå tillgänglig för uthyrning inom kort (är fn ledigt). Finns även planer på att sätta upp förrådscontainers för uthyrning på marken bakom fastigheten centralt i Kungsgården, mer info om detta finns på www.gruvman.se

Välkommen att fynda!!